Kasutaja GK ajaveeb

Jälgi meid Facebookis

Geikristlaste Kogu Facebook on https://www.facebook.com/geikristlased. Võta meiega julgelt ühendust sotsiaalmeedia vahendusel või kirjuta e-posti aadressil gei(at)kristlased.ee. 

COVID-19 ja GK kohtumised

Seoses eriolukorraga riigis on Geikristlaste Kogu regulaarsed koosviibimised OMA keskuses edasi lükatud. Jälgi meie tegemisi Facebookis https://www.facebook.com/geikristlased/ ja vajaduse korral võta meiega kindlasti ühendust, kontaktid leiad kodulehe vastava menüüjaotuse alt.

Jõulud 2020

Geikristlaste Kogu plaanib tähistada jõule nö kolmandal jõulupühal 27. detsembril kell 14, kui Covid-19 olukord võimaldab. Oleme koos Vikerlaste kooriga ja saame osa jõulusõnumist. Kõik LGBTI+ inimesed, lähedased, sõbrad ja toetajad on teretulnud. Koht on veel täpsustamisel.

Jõuluteenistus 28. detsembril kell 14

 

Kohtume Tallinna Õpetajate Majas (Raekoja plats 14) 28. detsembril kell 14, et laulda jõululaule, lugeda Kristuse sünnipühaga seotud tekste Piiblist ja kuulata Vikerlasi laulmas. Kontsertjumalateenistuse järel saame olla koos, kaetud on jõulude suupistelaud. Sündmuse info Facebookis https://www.facebook.com/events/758990501274868/

Suvi 2019

Suveperioodil Geikristlaste Kogu igakuiseid teeõhtuid OMA keskuses ei toimu. Külastage meie Facebooki lehte https://www.facebook.com/geikristlased ja võtke vajadusel ühendust sealtkaudu või e-posti aadressil gei [ät] kristlased.ee. 

Euroopa LGBT kristlaste foorum Brexiti aastal Londonis

Euroopa LGBT kristlaste foorum koguneb 2019. aasta juunis Londonis. Konverentsi võõrustavad kohalikud foorumiga liitunud kristlikud seksusaalvähemuste organisatsioonid Evangelical Fellowship of LGBT Christians, LGBT Catholics Westminster Pastoral Council, Metropolitan Community Church North London, Quest ja The SibylsFoto: Andrew Reid Wildman

Teeõhtu / Вечернее чаепитие

Geikristlaste Kogu teeõhtu vestlusring on iga kuu teisel teisipäeval kl 18 OMA keskuses (Kaarli pst 5-1, Tallinn). Oodatud on kõik LGBT inimesed sõltumata usulisest kuuluvusest, samuti sõbrad ja toetajad - olete teretulnud! Oma tulekust palume võimalusel ette teatada gei[ät]kristlased.ee.

Вечер и чаепитие гей христиан будет проходить во второй вторник каждого месяца в 18:00 в ОМА центре (Таллинн, бул. Каарли. д. 5, кв 1). Приглашаем всех ЛГБТ, а также друзей и сочувствующих, не взирая на конфессиональную принадлежность. По возможности просим проинформировать о своем приходе на собрание заранее по электронной почте gei[at]kristlased.ee.

Euroopa LGBT kristlaste foorum 2017

Euroopa LGBT kristlaste foorum toimub sel aasta Poolas Gdanskis 24.-28. mail. Kokkutulek teemal "Edasi solidaarsuses" toimub Ida- ja Kesk-Euroopa demokraatia ja ametiühinguliikumise Solidaarsus hällis, et tuletada meelde ning taasavastada, mida need tuntud ja mõnevõrra tolmused mõisted meie jaoks tähendavad. Lisainfo Euroopa LGBT kristlaste lehel.

Geikristlaste Kogu palvus enne suvepuhkust 31.05

Geikristlaste Kogu viimane kokkusaamine enne suvevaheajale minekut toimub sel pühapäeval, 31.05, nagu ikka kl 12 OMA keskuses. Jätkame regulaarseid kokkusaamisi septembris. Olge õnnistatud!

Tahad teada rohkem ristiusust?

Kas sa tahad teada rohkem ristiusust?
Kas Jumal tõesti teeb vahet inimeste vahel?
Räägime sellest!
Vestlusõhtuid viib läbi Geikristlaste Kogu. 1. korda saame kokku teisipäeval 14.04 kell 19.00 OMA keskuses (Kaarli pst 5-1, Tallinn).
Tule julgelt!